Hasat zamanı gelen üzümler ARGE departmanımız nezaretinde hasat edilir. Hasat edilen üzümler gıda kodeksine uygun ve hijyenik işlemlerden geçirilmek üzere alkalin zeytinyağı emülsiyonuna bandırılır ve güneş altında kurutulur tüm bu süreç personellerimiz tarafından titizlikle kontrol edilir. Kurutulma işlemi sonuçlandığında eksperlerimizin kontrolü altında Tariş Entegre Üzüm İşletmemize üzümler alınır.
Üzümler işletmemizde içilebilir su ile yıkanır, aspire edilir ve masa bakımları yapılarak bozuk tanelerinden ve yabancı maddelerden ayrıştırılma işlemi gerçekleştirilir. Temizlik aşamaları biten üzümler boyutlarına göre ayrıştırılmaları için son sistem lazer sistemli makinelerden geçirilerek sınıflandırma işlemleri yapılır. Sınıflandırılan üzümler tek tek elle çöplerinden ayrıştırılma işleminden geçtikten sonra raf ömürlerinin uzun olması için pirinç yağı ile yağlama işlemleri yapıldıktan sonra ambalajlanır.
Son kontrol olarak paketlenmiş üzümler metal dedektörlerden geçirilerek final kontrolleri tamamlanarak Tariş Üzüm Birliği güvencesi ile siz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmak üzere satış noktalarına sevk edilir.